Top Social

Walnut & Coffe Cake

|


scroll down for english
En kaka till frukost, ja varför inte? Har du några riktigt mogna bananer, släng dem inte utan gör lite kaka till frukost.
Ingredienser
2 bananer, mogna
0,8 dl jordnötssmör 
1,5 dl havremjöl 
1,2 dl havregryn
1 ägg
1/2 tsk vanilj pulver 
1 tsk bakpulver 
2 msk kakao 
2 msk ljummet kaffe  
3 msk honung
2,4 dl valnötter
Förvärm ugnen till 175° C. Klä en form 20X20 cm med bakplåtspapper.
Skala och mosa bananerna med en handmixer. Blanda i jordnötssmör och ägg, mixa. Blanda i övriga ingredienser och blanda väl.
Häll smeten i bakformen och grädda mitt i ugnen i 25-30 minuter.
Ta ut och låt kakan svalna helt innan den skärs upp.
 Cake for breakfast, well why not? If you have really riped bananans make a cake for breakfast.
Ingredients
2 bananas, ripe
0,8 dl (1/3 cup) peanut butter
1,5 dl (5/8 cup) oatmeal flour
1,2 dl (1/2 cup)rolled oat
1 egg
1/2 tsp vanilla powder
1 tsp baking powder
2 tbsp cocoa powder
2 tbsp lukewarm coffee
3 tbsp honey
2,4 dl (1 cup) walnuts
Preheat oven to 175 °C (347° F). Line a baking pan 20x20 cm, 8X8 inches), with parchament paper.Peel and mash the bananas with a hand mixer. Stir in peanut butter and eggs, mix. Mix in the remaining ingredients and mix well.
Pour the batter into the baking pan and bake in the oven for 25-30 minutes.
Remove and let the cake cool completely before cutting it up.

Be First to Post Comment !
Skicka en kommentar