Top Social

Almond butter Fudge

|

Scroll down for English
Att göra eget godis känns lite lyxigare. Fudge går att variera massor i smak och det är inte svårt, det enda som tar tid är när den ska bli färdig. Varför inte göra lite fudge i helgen? Vad är din favorit?
Ingredienser 
0,8 dl grädde
100 gram 55 % choklad
0,6 dl mandelsmör
1 msk neutral olja
1 msk honung
1,2 dl valnötter
2-3 msk frystorkade jordgubbar
Klä en springform, 15 cm diameter. Hacka valnötterna grovt.
Hacka chokladen i mindre bitar. Smält chokladen tillsammans med grädden och oljan i en kastrull på medelvärme, rör om hela tiden fram till att chokladen har smält.
Rör ned honungen och mandelsmöret, rör om så att allt är väl blandat. Vänd i valnötterna.
Häll över blandningen i springformen. Strö över jordgubbarna.
Ställ in springformen i kylskåpet och låt den vara där i minst fem timmar, gärna över natten.
Skär lagom stora bitar och förvara fudgen i en burk med lock i kylskåpet.
To make their own candy feels more luxurious. Fudge going to vary a lot in taste and it is not difficult, the only thing that takes time is when it will be finished. Why not make some fudge weekend? What is your favorite?
Ingredients 
1/3 cup heavy cream 
100 grams 55% chocolate
1/4 cup almond butter
1 tbsp neutral oil
1 tbsp honey
1/2 cup walnuts
2-3 tbsp of freeze-dried strawberries
Line a springform, 6 inchesw diameter. Chop walnuts coarsely.
Chop the chocolate into pieces. Melt the chocolate with the cream and oil in a saucepan over medium heat, stirring constantly until the chocolate has melted.
Stir in the honey and almond butter, stir so that everything is well mixed. Fold in walnuts.
Pour the mixture into the spring form. Sprinkle the strawberries.
Set the springform in the refrigerator and leave it there for at least five hours, preferably overnight.
Cut fudge into pieces and store it in a jar with lid in the refrigerator.

Be First to Post Comment !
Skicka en kommentar